måndag 9 maj 2011

Wendes 2-dagars

Det har varit mycket tävlingar i Skåne nu på våren och i helgen var det alltså Wendes 2-dagars i Kristianstad som stod på schemat, arrangerad av CK C4.
Lördagen bjöd på ett pannkaksplatt linjelopp på 120km. Själv hade jag en helkass dag med total energibrist. Christian och Jocke satt däremot med i klungan som gick imål ca 30sek bakom solosegrande Johan Svensson, Borås.
Besviken kom jag laddad tillbaka för dag 2 som bestod av ett ca 4mil långt GP och senare ett 13km långt tempo. GP-loppet tog slut ännu fortare än linjeloppet för min del. En punka på andra varvet och loppet var över. Lite senare visade det sig att loppet kom att neutraliseras på grund av en otäck vurpa. Hoppas ni som var inblandade är okej!
Tempoloppet avslutade helgen där Christian blev 4a. Stabilt!

På tal om otäcka vurpor skedde det ju en sådan i Girot idag. Så pass illa att den 26åriga belgaren Wouter Weylandt senare avled av sina skador. Vi i Mölndal beklagar verkligen.
Jag får känslan att det har varit mycket allvarliga vurpor på sistone... vi har ju 2 åkare, Johan Brengdahl och Johan Broberg borta på grund av kraschen på Åstorpsloppet. De båda verkar dock vara på bättringsvägen, något vi är mycket glada över!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar