söndag 13 februari 2011

Årets första (och enda) väggning

Idag kom den! 500m hemifrån kryssandes mellan barnvagnar på blankis i Slottskogen så började öronen att ringa å kroppen fick radiostyrning från kommandobryggan på Stena Line, "flytta på er, annars kör jag över er!" - känslan tog över när det inte fanns mer kraft att manövrera i sidled längre, tur att det e nerför sista biten.

Då vi alla EPICare i GBG kör på uteslutande vatten å saliv på distanspassen så stoppar man inte gärna ner fingrarna i marmeladpåsen för lite socker, speciellt inte när det e en halvtimme kvar hem.. 1 liter vatten på 6 timmar e nog ingen bra grej heller men förståndet fryser ibland snabbare än ens flaskor..
En väggning per säsong e alltid bra att få, då har man testat limiten, fler än så å det kan vara dax att börja äta mer kebabpizza på helgerna

EDIT: En väggning e oxå en bra påminnelse ur psyko-social aspekt; Man förstår lättare varför människor beter sig som djur när mat å vatten börjar ta slut, en sån instinkt finns nog i alla av oss!

En överslagsräkning fick det till att vi nu inte har så många långa pass kvar på vinterbajken, idag såg det bitvis riktigt rent och slätt ut på vägarna här omkring.


/Erik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar