måndag 14 juni 2010

Södertälje

Johan lyckades hitta en trådlösa uppkoppling längsmed E4an, det gäller ju att suga hjul även efter tävlingarna! Men då han såklart vägrar att befatta sig med tempo;)så får rapporten om lördagen komma in lite efter.

Banan var en kuperad 23km bana med trekantsvändning. Alla utom Steve slapp det förutspådda regnet men bjöds på rejält med blåst. Så det gällde att fördela krafterna väl.

Denna helg var inplanerad som genrep inför kommande SM. Alltså en chans till tävlingstempo och sen lite blandade upplägg för söndagens linje med det gemensamma att alla skulle vara helt slut i mål.

Med 1a, 3e och 4eplats på tempot och en 3e plats på linjet så får vi känna oss mycket nöjda även med resultaten. Så nu ska vi finslipa det sista inför V25 drabbningar.

Däremot kan jag bli lite trött på all denna "klungpolis-köra i kapp allt men sen inte göra något därefter" mentalitet, som var så populär på linjet.

Då är det ju extra kul att kunna lägga sig och avnjuta lite tempo träning med Crille i medvinden de sista 20minuterna innan varvet för att sen överlämna till johan som hade full sprätt i backen för dagen. Han hade efter rätt laddning i lördags kväll hittat sprättar benen igen och levererade en fin tredje plats(utan nångon av klung poliserna;)
/Jimmy

1 kommentar:

  1. Vilken grymmetid du drog till med Jimmy på tempot! Gott kört grabben. Oddset för att du ska komma långt upp i resultatlistan på SM sjönkt markant.
    Kör så det ryker.

    //Glenne

    SvaraRadera