måndag 6 februari 2012

Nyheter från EPIC Travel gear

Hallå all glada cyklister!

Nu i helgen har vi i Epic MCK befunnit oss nere i varmare strök. Just de Laholm!
På Lördagen när vi vaknade så var det mellan -15 och -20. Inget direkt cykelväder, men inget stoppar oss från att träna. Det fick bli en blandning utav löpning och senare på eftermiddagen blev det 2 t testcykel. Får passa på att tacka CK Bure som var så gästvänliga och låna ut sin klubblokal till oss frusna mckare.

Innan vi drog ner fick vi lite presenter ifrån vår sponsor och namn givare EPIC och man kan nog inte säga mer än att bättre väskor finns det nog inte!

Väskorna som skall hjälpa oss att hålla reda på våra cykelsaker till sommaren är:

  • Gear Bag = Denna väskan är verkligen valet numer 1 om du skall fram och tillbaka till gymmet och vill ha struktur i din väska. Den har flertalet fickor och även en helt egen ficka för skor. Väskan är även gjord i ett material som tål olika vädertyper. Detta för att dina kläder inte skall bli blött till och från träning. Gearbag har även praktiska ryggsäcks band som gör det lätt att ha den på ryggen och slippa bära på den som en vanlig väska.
  • GTO Hexacore = Detta är vår hårdskalls väska. Den som syns i vitt på bilden. Denna väskan är uppdelad i två avdelningar med vanlig packning på ena sidan och på andra sidan har du en praktisk ficka med dragkedja över. Fickan är stor så här kan du strukturer upp din packning perfekt. Ett kanon val för den som semestrar mycket!
  • ALL TERRAIN TRAVEL GEAR: Detta är min personliga favorit. Detta är väskan som står uppe på Gearbag på bilden. Detta är en ryggsäck med möjligheten att kunna dra den efter sig om man är på en flygplats eller bara rent allmänt. Detta är ett kanon val för den som reser mycket om oftast bara med handbagage. Den är massa fickor för perfekt struktur och även speciell plats för datorn och dina viktiga papper. Som cyklist är detta en dröm väska att ha efter ett lopp, då du oftast vill ha ombyte snabbt och kunna cykla till duschen drag andes på din väska. Denna väskan får 5 av 5 mck stjärnor!
  • PipeLine = Detta är necessären som skall hjälpa oss i EPIC MCK att kunna hålla reda på tandborstar och rakhyvlar under 2012. Denna är perfekt i genomtänkt med bra fickor och möjligheten att hänga upp den i badrummet.
  • XPOUCH Packing System = Detta är påsarna som man kan se på bilden. Dessa gör det enklare för en att packa mera strukturerat på resan. Det är en för, tvätt, rent, smycken, skor och första hjälpen.
Om ni har några frågor kring vårat lag eller väskorna. Då är det bara att komma fram och prata med oss ute på tävlingarna till säsongen:)

Stort tack till EPIC!

Som norrmännen säger "Löp å köp"

Ciaoo!