lördag 26 mars 2011

SPIUK



I veckan var det julafton då sportdirren Mats kom med skor och hjälm som SPIUK förser oss med. Måste säga det blev riktigt läckert. Snart kommer också solbrillorna som nog kan få självaste grundaren av Team Mumien att bli avundsjuk.

måndag 14 mars 2011

Det finns hopp...

..om att det även 2011 blir vår. Vintern är på väg bort i alla fall, det tyder de senaste dagarnas temperaturer på. Fast i Mars ska man kanske inte vara för hoppfull? Det kan ju lika gärna börja snöa imorgon igen.
Helgen bjöd på 5-7 plusgrader och även torra vägar. Med tanke på att det skulle vara dumt att inte ta chansen kördes båda helgens träningspass på BMC:n. Premiär för den på svenska vägar med andra ord! Kan meddela att det inte kändes fel någonstans. Extra kul är det att se proffsen i BMC Racing Team köra på samma cykel i Tirreno-Adriatico.

/ J. Spjuth

söndag 6 mars 2011

The gr8 exodus at Hovås

Solig eftermiddag i Mars betyder fantastisk möjlighet för Göteborgs elit att visa upp sina senaste NK inköp. Det verkar gå bra för Sverige nu, men jag har svårt att finna förklaring hur det kan komma sig att samma människor (?) som verkar hysa hat mot oss cyklister som tar plats på vägen också blir irriterade när man far fram på deras cykelbana. Förklaring någon?

/Erik