fredag 30 april 2010

fel tid!

Prolog Hammarö ikväll, vi hade tur att starta innan regnet kom... fick dock en kalldusch när jag såg att min tid blivit 4.50.5, 1min mer än min egen srm... med 435w i snitt så skulle det klarats på en kronans 1växlat.. hoppas tävlingsledarn godtar protesten imorn bitti.. 2a plats ska det va!
/erik

söndag 25 april 2010

Hilleshög linje

Får först be om ursäkt för min frånvaro här på bloggen, två har blivit tre hemma så tiden är lite knapp nuförtiden.

Linjet gick inte som tänkt, men vi var med bra initialt och försökte få nåt att hända. Men sen ville inte benen, eller så ville nån annans lite mer. Tyvärr så gick både Reck och Carlsson i asfalten idag, nu vet vi att de nya Ettohjälmarna gör sitt jobb. Det är en del av sporten, men det får ju så trista följder, i detta fall ett brutet nyckelben på Reck.

Inga framskjutna placeringar idag, men man fick åtminstone bättra på den obefintliga brännan på benen.
/Jimmy

lördag 24 april 2010

Äntligen!


Efter stark åkning i ett blåsigt landskrona slotade Jimmy på årets första pallplats, på toppen av pallen dessutom! Förutom segern knep vi en top 10 plats till iom Christians6e plats. Bådar gott inför morgondagens linje.
Jimmy hade marginal till Lukas på andraplatsen med ca 17sec. Starkt!

/mck mobilt i bilen

måndag 19 april 2010

Eriks Östgöta rapport

I år blev premiären en blåsig och ganska strulig historia, en felkörning i klungan resulterade i 2 ordentliga stopp å transportsträcka. Det märktes också att radiokommunikationen var borta, dom flesta verkade lite förvirrade och bristen på erfarna svenska lagkaptener blir ganska tydlig.
Tekniskt svår bana, mkt svängar på smala å smågrusiga vägar och emellanåt riktigt ordentligt med kantvind, när klungan dundrar på i 65-70 i medvinden å det kommer en 90-gradare då gäller det att hålla duktigt i styret å lägga framhjulet på rätt sida om grussträngen!
I ett smalt läge blev vi sittande för långt bak när utbrytar gruppen gick iväg redan efter 4 mil, när sen farten tvärdog på vissa partier så va det hela över och vi fick istället ta sikte på topp10. Jag tog chansen å kom iväg med 2 CC å 2 MA på sluttampen. Attacker och sen ett försök på långspurt som inte gick hem å Stark-Åbom passerade med några meters marginal. Det blev en 8:a + många kommentarer om våra snygg kläder

/Erik

måndag 12 april 2010

Proffsigt




Så här ser vi ut på träningarna numera, kläder från Kalas, hjälmar från Etto och solglasögon från Swisseye. Allt är nu på plats; kläder, cyklar, fordon... med knappt en vecka kvar till premiären behöver vi nu bara fokusera på loppet å inget annat, skönt!

Den bästa tiden på en tävlingssäsong är just denna veckan; förväntningarna, pirret i magen, rengjorda cyklar, pigga ben å hög hastighet och det vita i kläderna e fortfarande vitt!

Kungen av söndagen

Nu är det inte långt kvar till östgötaloppet och tävlingspremiär och det ska bli skoj. Märks även en del i träningen med hårda intervaller och lagtempon.

Erik försöker via diverse internet- och sms-terror göra gällande att det var han som var kungen av söndagspasset igår men jag vill påpeka att det var jag som vann den prestigefyllda spurten upp till Härryda-skylten. Där hade du inte en suck Erik ;)

Nån som såg Cancellara igår? Ruggigt imponerande. Undrar hur det skulle kännas att sitta med de benen på Östgötaloppet...

fredag 2 april 2010

Syra upp i halsen

Det spelar ingen roll hur mkt tröskelintervaller man kört innan, när det e premiär för maxfart-i-backar-träningen så får man ett brutalt uppvaknande; jag mår illa! Tur att kroppen vänjer sig snabbt

Med en hel garderob nya teamkläder så ser vi nu inte bara ut som proffs på vägarna, kan svära på att snittfarten just har ökat oxå, najs! Vi väntar bara på de sista detaljerna, sen blir det bilder